Book of Ra
Online Book of Ra 2 Deluxe un joc faraoni şi piramide asemanatoare cu jocuri pacanele, sizzling hot deluxe si cu septari 77777 care se poate juca ca la aparate, acum se poate juca online si in versiune gratis sau varianta pe bani ca in cazinouri, sala de jocuri sau in baruri.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Book of Ra | Inregistrare | Login

POZE BOOK OF RA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil madalina69
Femeie
23 ani
Iasi
cauta Barbat
23 - 35 ani
Book of Ra / Sizzling Hot / Bonus 100€ Sizzling Hot Online  
Autor
Mesaj Pagini: 1
bookofra
Membru

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 51
Bonus 100€ Sizzling Hot Online
Profita de aceasta ocazie unica si ia-ti bonusul de 100 € pentru Sizzling Hot Online valabil doar jucatorilor noi. Pentru a participa la aceasta promotie trebuie sa va inregistrati apoi sa depundeti suma minima de 20 Euro, acest bonus este acordat o singura data.
Inregistreaza-te si ia-ti bonusul pentru Sizzling Hott Online

Un bonus de 100 Euro e valabil jucatorilor noi care depun suma minima de 20 Euro. Prin depunere jocul va fi similar cu Sizzling Hot online ca la aparate acest bonus se acorda o singura data. Jucatorii fideli pot opta pentru un bonus tip "reload" contactand operatorii.
Suma totala, adica bonusul si suma depusa pot fi folosite si pentru alte jocuri tip slot sau chiar si poker si altele. Lucky Ladys Charm, European Roulette, Dolphins Pearl si desigur celebrul Book of Ra vor putea fi jucate pe bani reali.


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la